ΠαρΑθυρο στο ΣΥμπαν

"Κάπου, κάτι απίστευτο περιμένει να γίνει γνωστό" - Carl Sagan

Το GreekSeminars, είναι μια πρωτοποριακή ελληνική πλατφόρμα e-learning εκπαίδευσης που δεν έχει σκοπό μόνο να σας επιμορφώσει αλλά να δώσει την δυνατότητα να μάθετε για την Αστρονομία, το Διάστημα και πολλές άλλες Επιστήμες. Μία μοναδική συνεργασία με το GreekAstronomy που απέφερε καρπούς.

https://greekseminars.gr

Άμεση απομακρυσμένη και επιτόπια τεχνική υποστήριξη με τα συστήματα που αντιμετωπίζουν πρόβλημα. Υπολογιστές, κινητές συσκευές, ασύρματα και σταθερά δίκτυα, λογισμικά, ιστοσελίδες και eshops, hardware και περιφερειακά.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης είναι άμεσες και αποτελεσματικές χωρίς την φυσική παρουσία. Υπάρχει και επιτόπια υποστήριξη στον χώρο σας όταν αυτή είναι απαραίτητη.

Κλείστε ραντεβού σήμερα!

https://compugreek.gr

Από τις 10 Ιανουαρίου 1999 προωθεί την ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα. Στο AstroVox θα βρείτε ένα ενεργό forum, όπου συμμετέχουν εκατοντάδες φίλοι της αστρονομίας από όλη την Ελλάδα, εισαγωγικά άρθρα για ερασιτεχνική αστρονομία και αστροφωτογράφηση καθώς και μια πολύ μεγάλη συλλογή από αστροφωτογραφίες μελών.

https://astrovox.gr

“Πριν από λίγα χρόνια το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα όταν αγόρασα ένα NEXSTAR 11 GPS. Στα χρόνια που ακολούθησαν, άρχισα να μαζεύω αργά όλο τον εξοπλισμό που θα χρειαζόμουν και, μέχρι τον Μάιο του 2004, ήρθε η ώρα να ξεκινήσω την κατασκευή του δικού μου παρατηρητηρίου.
Τον Απρίλιο του 2007, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση και τώρα είμαι ο περήφανος ιδιοκτήτης ενός PARAMOUNT ME. Το 2010, το Nunki Observatory λειτουργεί πλέον εντελώς εξ αποστάσεως με τη βοήθεια εξελιγμένου συστήματος αυτοματισμού. Τα πρωταρχικά μου ενδιαφέροντα στην αστρονομία είναι η απεικόνιση του βαθύ ουρανό και το κυνήγι σουπερνόβα. Στα μέσα του 2010, μπήκα στην ομάδα αναζήτησης Supernova του Tim Pucket.
Απολαύστε την επίσκεψή σας!”

http://nunki.gr

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ με τι μοιάζει το Σύμπαν; Έδω είναι το καλύτερο μέρος όπου θα το δείτε μέσα από τα μάτια ενός έμπειρου Αστροφωτογράφου. Το Σύμπαν μέσα από τα “μάτια” μου!

http://www.astrothemis.gr

Το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη εταιρία εισαγωγής και διανομής αστρονομικού εξοπλισμού στα Βαλκάνια, επίσης εκδίδει εξειδικευμένα βιβλία για την ερασιτεχνική αστρονομία, κάποια από τα οποία είναι μεταφράσεις από τους πιο διάσημους διεθνώς τίτλους.

https://planitario.gr

Astronomy & Technology by Manos Kardasis

I created this site in order to present  some of my work in Astronomy. I am involved with Astronomy and in any related action.I consider as very important the continuous  Observing -Collaborating and spreading the beauty of Astronomy to the wide public.

http://kardasis.weebly.com

Δύο υπερδυνάμεις στο χώρο των αρωμάτων και του μακιγιάζ ενώνονται και μετά τη γέννηση μιας υπέρκομψης perfumery στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, δημιουργούν το πιο λαχταριστό ηλεκτρονικό point of sale αφιερωμένο στα αρώματα, το μακιγιάζ και την ομορφιά γενικότερα.

https://perfumeholics.gr

Έαν θέλετε στην ενότητα αυτή και τη δική σας Ιστοσελίδα, συμπληρώστε τη Φόρμα:
X
0,00 €