Παράθυρο στο Σύμπαν

"Όσο άσχημη κι αν φαίνεται η ζωή, όπου υπάρχει ζωή υπάρχει ελπίδα" - Stephen Hawking

Από τις 10 Ιανουαρίου 1999 προωθεί την ερασιτεχνική αστρονομία στην Ελλάδα. Στο AstroVox θα βρείτε ένα ενεργό forum, όπου συμμετέχουν εκατοντάδες φίλοι της αστρονομίας από όλη την Ελλάδα, εισαγωγικά άρθρα για ερασιτεχνική αστρονομία και αστροφωτογράφηση καθώς και μια πολύ μεγάλη συλλογή από αστροφωτογραφίες μελών.

http://www.astrovox.gr

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ με τι μοιάζει το Σύμπαν; Έδω είναι το καλύτερο μέρος όπου θα το δείτε μέσα από τα μάτια ενός έμπειρου Αστροφωτογράφου. Το Σύμπαν μέσα από τα “μάτια” μου!

http://www.astrothemis.gr

Το Πλανητάριο Θεσσαλονίκης είναι η μεγαλύτερη εταιρία εισαγωγής και διανομής αστρονομικού εξοπλισμού στα Βαλκάνια, επίσης εκδίδει εξειδικευμένα βιβλία για την ερασιτεχνική αστρονομία, κάποια από τα οποία είναι μεταφράσεις από τους πιο διάσημους διεθνώς τίτλους.

http://www.planitario.gr

Astronomy & Technology by Manos Kardasis

I created this site in order to present  some of my work in Astronomy. I am involved with Astronomy and in any related action.I consider as very important the continuous  Observing -Collaborating and spreading the beauty of Astronomy to the wide public.

http://kardasis.weebly.com

Από το 2001 προωθεί την ελληνική επιστημονική αρθρογραφία στην Ελλάδα. Καλύπτονται θέματα κοινονικά, διαστημικά, τεχνολογικά, ιστορικά, γεωπολιτικά και άρθρα μυστηρίου απ’ όλον τον κόσμο. 

https://www.e-telescope.gr

Ο απόλυτος Φορέας Πιστοποίησης με διεθνή αναγνώριση στην Ελλάδα. Διεκδίκησε μια θέση εργασίας στον Δημόσιο ή Ιδιωτικό τομέα με μία και μόνο νέα πιστοποίηση σε προχωρημένες δεξιότητες.

http://unicert.gr

Σπάσε τα όρια!

  • Σε δύο χρόνια Κρατικό Δίπλωμα & 4 Πιστοποίησεις
  • Δεύτερο Κρατικό Δίπλωμα δωρεάν σε ένα μόλις χρόνο

https://unicertiek.gr

Έαν θέλετε στην ενότητα αυτή και τη δική σας Ιστοσελίδα, παρακαλώ συμπληρώστε τη Φόρμα:
X
0,00 €