ΠαρΑθυρο στο ΣΥμπαν

"Κάπου, κάτι απίστευτο περιμένει να γίνει γνωστό" - Carl Sagan

Oxford Dictionary of Astronomy
(Premium Version)

ANDROID SMARTPHONES & TABLETS

*ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ* *ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ*

ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Η δεύτερη έκδοση του λεξικού της αστρονομίας της Οξφόρδης περιέχει πάνω από 4.300 ενημερωμένες καταχωρήσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές της Αστρονομίας.

Η δεύτερη έκδοση του λεξικού της αστρονομίας της Οξφόρδης περιέχει πάνω από 4.300 ενημερωμένες καταχωρήσεις που καλύπτουν όλες τις πτυχές της αστρονομίας. Το Oxford Dictionary of Astronomy (έκδοση premium), συντάχθηκε από τον Ian Ridpath μαζί με 20 έμπειρους αστρονόμους καλύπτοντας τα πάντα, από την αστρονομία και την εξερεύνηση του διαστήματος μέχρι την αστροφυσική και την κοσμολογία.

Οι καταχωρίσεις έχουν αναθεωρηθεί και ενημερωθεί πλήρως για αυτήν την έκδοση και έχουν προστεθεί νέες καταχωρήσεις που αντικατοπτρίζουν τις πρόσφατες εξελίξεις στον τομέα της Αστρονομίας. Το λεξικό περιλαμβάνει επίσης βιογραφίες σπουδαίων αστρονόμων και αναλύει τα μεγαλύτερα αστεροσκοπεία και τηλεσκόπια του κόσμου.

Η έξυπνη αναζήτηση γίνεται με διάφορα εργαλεία για να ταιριάζει ή να προτείνει αυτό που ψάχνετε. Τέλος, περιλαμβάνει πρωτότυπη αναζήτηση μέσω κάμερας και αναζήτηση φωνής όταν δεν ξέρετε πώς γράφεται μια καταχώρηση.