Παράθυρο στο Σύμπαν

"Όσο άσχημη κι αν φαίνεται η ζωή, όπου υπάρχει ζωή υπάρχει ελπίδα" - Stephen Hawking

Η νέα εποχή της Αστρονομίας στην Ελλάδα

Μάθετε τα πάντα για την Αστρονομία και την Διαστημική με όλες τις τελευταίες ειδήσεις, εξελίξεις και εφευρέσεις. Η δικιά σας πύλη στο Σύμπαν που θα σας συναρπάσει, ενθουσιάσει και παθιάσει. Κάθε μέρα με νέο υλικό από τον τομέα της Αστρονομίας και της Διαστημικής Τεχνολογίας καθώς και ολοκληρωμένα άθρα, φωτογραφικό υλικό, επιμορφωτικά σεμινάρια γύρω από τα τηλεσκόπια και τεχνικές αστροφωτογράφησης.

Σύντομα το Greekastronomy.gr θα παρουσιάσει και την δικιά του εφαρμογή για όλες τις Android συσκευές όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και αποτελεσματικά όπου και να βρίσκεστε σε Tablets και Smartphones.

Μια νέα εποχή της επιστημονικής αστρονομίας ξεκινάει με αποδέκτες όλους τους λάτρες του νυχτερινού ουρανού με την έναρξη της κατασκευής του ελληνικού ρομποτικού τηλεσκοπίου που θα είναι συνδεδεμένο online και με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τα θαύματα του Σύμπαντος.

Το “Παράθυρο στο Σύμπαν” αναμένεται συναρπαστικό. Μείνετε συντονισμένοι!

“Ροσσολάτος Αντώνιος”

Ο Αντώνης Ροσσολάτος υπήρξε δημιουργός του Greek Astronomy Club από το 1996, ενός από τα πρώτα, μακροβιώτερα και δυναμικότερα ελληνικά site με αντικείμενο την Αστρονομία. Δημιούργησε το «Πρόγραμμα Ζωντανής Παρατήρησης μέσω Internet», το οποίο προοριζόταν όχι μόνο για τους ερασιτέχνες αστρονόμους που έχουν δικό τους τηλεσκόπιο και γνωρίζουν καλά τον έναστρο ουρανό, αλλά και για όσους δεν είχαν ποτέ μέχρι σήμερα την ευκαιρία να ασχοληθούν με την παρατήρηση του Σύμπαντος. Υπήρξε αρχισυντάκτης σε δύο ελληνικά αστρονομικά περιοδικά, "Night Sky" & "Αστροναυτική" και ήταν μέλος στην επιστημονική ομάδα σύνταξης του In.gr και στο περιοδικό RAM του ομίλου Λαμπράκη. Έχει συμμετάσχει με παρουσιάσεις και ομιλίες σε συνέδρια αστρονομίας και ενημερωτικές εκδηλώσεις.
Ροσσολάτος Αντώνιος
IT Specialist, Webdesigner, Amateur Astronomer, Astrophotographer
X
0,00 €