Παράθυρο στο Σύμπαν

"Δύο είναι οι πιθανότητες: είτε είμαστε μόνοι μας στο Σύμπαν είτε όχι. Και οι δύο είναι εξίσου τρομακτικές" - Arthur C. Clarke

Η νέα εποχή της Αστρονομίας στην Ελλάδα

Μάθετε τα πάντα για την Αστρονομία και την Διαστημική με όλες τις τελευταίες ειδήσεις, εξελίξεις και εφευρέσεις. Η δικιά σας πύλη στο Σύμπαν που θα σας συναρπάσει, ενθουσιάσει και παθιάσει. Κάθε μέρα με νέο υλικό από τον τομέα της Αστρονομίας και της Διαστημικής Τεχνολογίας καθώς και ολοκληρωμένα άθρα, φωτογραφικό υλικό, επιμορφωτικά σεμινάρια γύρω από τα τηλεσκόπια και τεχνικές αστροφωτογράφησης.

Σύντομα το Greekastronomy.gr θα παρουσιάσει και την δικιά του εφαρμογή για όλες τις Android συσκευές όπου θα μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα και αποτελεσματικά όπου και να βρίσκεστε σε Tablets και Smartphones.

Μια νέα εποχή της επιστημονικής αστρονομίας ξεκινάει με αποδέκτες όλους τους λάτρες του νυχτερινού ουρανού με την έναρξη της κατασκευής του ελληνικού ρομποτικού τηλεσκοπίου που θα είναι συνδεδεμένο online και με το οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τα θαύματα του Σύμπαντος.

Το “Παράθυρο στο Σύμπαν” αναμένεται συναρπαστικό. Μείνετε συντονισμένοι!

“Ροσσολάτος Αντώνιος”